Jag har ju som bekant köpt en lägenhet vid Brommaplan. En tvåa på 54 kvadrat. Jag går visserligen ner tio kvadrat från nuvarande lägenheten, men å andra sidan är det hälften så hög avgift och dessutom… Ja, jag slipper den där förbannades jävla usla och allmänt hemska pendeln. Flytt blir – förutsatt att jag får min nuvarande lägenhet såld – den 31 Januari. Sen tänker jag aldrig mer se åt pendeltåget… förutom när jag ska besöka mormor.

Hur som helst! Jag utlovade bilder, och här är de. Tänk nu på att det alltså inte är jag som har inrett på bilderna. Inte för att dissa någons livsstil eller smak, men det där är… inte min grej. Den nuvarande ägaren är enligt mäklaren ”en ung säljare som tjänar massor med pengar” – lite bratvarning med andra ord. Därav minimalt med möbler men däremot en enorm vinkyl för all Dompa. Nåja.

vardagsrum

Vardagsrummet, där undertecknad med fördel kommer att kunna vräka ut sin lekamen. När jag tittade på lägenheterna stod det mellan denna och en som var en halv trappa upp, men det blev den här (tre trappor upp) av rent pornografiska skäl.

hall balkong badrum

Hallen. Balkongen. Badrummet. Det enda jag inte gillar är väl att badrummet är så litet (jag är van vid ett där det får plats ett badkar). Dessutom anar jag att inte kattlådan får plats nånstans. Herregud! Vad ska jag göra? Tips, någon?

koek

Köket, med så kallad ”öppen planlösning”. Kanske världens fulaste köksbord och stolar. Ska det vara styrelsemöte där eller?

sovrum

Sovrummet. Inget jättefan av fondtapeten, men tapeter har ju i allmänhet fördelen att de inte är permanenta om man inte vill.

Såatteh… ja. Där har vi den. Vad tycker ni? Är det ett pissköp, eller ser det ut som nånting man i nån halvt realistisk verklighet kan trivas i?

11 kommentarer

  1. Känns som att du lätt kan trivas där! Är väl badrummet som jag hade gjort om först i alla fall, sånt där golv och dekorerat kakel får mig att må lite illa :-p fondväggen är ju bara att måla över iaf 🙂

    • Samma här! Om det blir budgivning på nuvarande lägenhet så lär jag ta lite och renovera badrummet. Bra med ROT-avdrag. 🙂

  2. Awesome. Har du en planskiss med väderstrecken?
    När bjuder du in alla läsare på inflyttningsfest?

  3. Annie Christina Bonér Svara

    Tycker den verkar grym! Jag blir fan avis. Då kan du komma och hälsa på mig! Jag bor i Alvik 🙂 Grattis till lägenhet!!

  4. Brat-brudarna kommer bli alldeles varma i trosorna om du inreder lägenheten rätt. Fondtapeten känns som en ”seal the deal”, för övrigt. Tumme upp, kör hårt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!