Om Daniel Werner

”Nådens år 1986. På lasarettet i den gudfruktiga byn Nyköping kommer en ung gosse till världen. Människor vallfärdar från rikets alla hörn för att se barnet, och på gatorna firas nedkomsten med hurrarop och konfetti.

Pojken växer upp till att bli en ståtlig karl. Han flyttar till stan, skaffar skägg, och köper ett par jeans. Snart ska han inse att livet inte är en dans på trosor.”

Så börjar historien om Daniel. Mig alltså. Tyvärr brann ju resten av pergamentrullen med berättelsen upp i samband med den stora biblioteksbranden i Alexandria, såatteh… Jag får ta och berätta om mig själv ur minnet helt enkelt.

Man skulle kunna säga att jag har skrivit om mitt liv sedan barnsben. Det började på Lunarstorm i Augusti 2000. I nästan fem år skrev jag dagbok där, med kanske två eller tre återkommande läsare. I Januari 2005 gick jag över till Livejournal, men efter lite obehaglig stalking ville jag ha mer koll på mina läsare och började i Augusti -05 att skriva dagbok på Helgon.se istället. Det höll inte ens ett år, för sen lanserades begreppet ”blogg” med pompa och ståt. Så i Mars -06 blev det Blogg.se, för att slutligen skaffa min egen domän i Juli -07 och börja blogga här.

Heter? Daniel Werner, men har man inte listat ut det vid det här laget så är man kanske bortom räddning.

Bor? Solna, i Stockholm. I en trea på 78 kvadrat.

Jobbar som? Driftledare på en känd teleoperatör.

Vilket innebär? Basically nätverkstekniker. Jag leder ett skift som har hand om driften av ovan nämnd teleoperatörs nät. Om nånting i landet går sönder så blir det röda larm på skärmen, och då är det upp till mig och mina kollegor att lösa det hela. Jag jobbar på datanätsidan, så jag pysslar med routing, peering, xconnect-tunnlar med Multiprotocol Label Switching. Såatteh…

Intressen: Skriva, äta tacos, ge och få kärlek, bygga lego, idka samlag, se på bra film, spela tv-spel, ta långa promenader, lyssna på bra musik, kela med katten, sova, raka mig, samla på diverse nördprylar, slösurfa helt planlöst, duscha, samt inte minst att skeda.