Nyckelord

Matlagning

Besöker

Idag lagade jag nästa kulinariska rätt direkt från Arla-appen, nämligen gratinerad pasta carbonara! FYYYYYYRA SOLAR!

Det känns nästan kul att laga riktig mat för en gångs skull. Det är stort när det kommer från mig, som inte varit peppad på nånting sedan 1988, typ. Flytten känns också skoj, och jag packar ner nördpylar varje kväll – inför fotograferingen som borde ske snart. Då är det ju bra om lägenheten inte ser ut som ”Dungeon Masterns Ungkarlslya 2000 +4” liksom. Det var länge sen jag brann för nånting på det här sättet!

Dessutom har jag inte druckit läsk på hela veckan. Eller okej, en halv avslagen en som jag hade kvar i kylen i måndags. Annars inget.

Nu ska jag bara börja träna också, och den biten är lite svår att komma igång med. Men jag har köpt gymkort på SATS och fått ångest när jag såg slutfakturan, så nu är jag på gång!

58f1cc762c5211e3b83922000ae91223_8

Lite moment 22. Jag planerar ju att börja träna, men jag är för trött för att orka börja. Och för att få bukt med tröttheten borde jag äta bättre. Men jag är för trött för att laga ordentlig mat. Därav problemet!

Men ICKE att det ska få förbli så. Därför är idag en smått historisk dag! Jag lagade nämligen min kanske första från grunden lagade maträtt (förutom på hemkunskapen). Det vankades pasta med rökt skinka, broccoli och nån sorts sås med skånsk senap i. HÄRLIGT! Tyvärr var det oätligt, och jag kräktes i timtal.

… Nä. Det var rätt gott.

denforstapastan

Plötsligt blev jag sugen på att skapa del åtta i den rafflande följetongen ”Matlagning med Daniel”. Men! Vad ska jag laga för något?

Detta bestämmer ni! Skriv i kommentarsfältet, och kom med förslag på vad jag kan laga. Den kommentar som har flest poäng (man kan ju som bekant rösta upp eller ner kommentarer) lagar jag. De enda riktlinjerna är att det ska vara nånting som allmänt anses som gott (även av mig), det ska vara nånting som jag potentiellt skulle kunna fysiskt vara kapabel till att laga, det får inte vara för dyrt, och det ska vara nånting som inte tar längre än ungefär en halvtimme.

Aaaaaand… Go!