Trumpeter ljuder över nejden och konfetti regnar längsmed husfasaderna – FREDEN ÄR HÄR! Eller ahem. Nä. Inte riktigt så pass. Däremot har jag idag fixat något av en ny bloggdesign. Snarlik den förra, men lite cleanare och lite fräsigare. Och möjligen lite frumskare. Vad nu det är.

NYHETER:

 • Det ska nu gå att kommentera med t.ex sitt Facebook-konto! OMFG, bara sju år efter alla andra. Well, vi testar iaf. Blir det en massa spam och omöjligt att moderera så får vi antingen gå tillbaka eller gå över till att man måste skapa ett konto för att kunna kommentera (det känns ju lite hybris-aktigt eller?).
 • Nu har jag relevanta saker under ”liknande inlägg”!
 • Det går nu att GILLA inlägg, genom att klicka på det lilla hjärtat under texten. Och de mest gillade inläggen syns i en lista i menyn till höger.
 • Apropå menyn till höger: Den följer med när man scrollar. Irriterande eller ballt, you be the judge.
 • En ny ”Nörderiet”-avdelning där jag tänkte lägga upp allt trams jag samlat på mig över åren. Det är en stor hobby så varför inte?
 • Bloggen har nu stöd för Infinite Loading™©® – så nu kan man ladda inlägg utan att behöva gå in på nån ny sida – ända tills datorn brinner upp.
 • Alla bilder är inte längre HELT uppfuckade pga att jag failat CSS-koden.

Så… Vad tycks? Yay? Nay? Far åt helvete? Något ni saknar? Något som inte fungerar?

Som av en händelse bifogar jag här den gamla designen, så kan ni jämföra och vara glada.

4 kommentarer

 1. Daniel Svara

  Seriös fråga dock: Ska jag ha fulla inlägg eller, som nu, ett fullt följt av en massa utdrag? Vad tycker ni? … Hallå? HALLÅ?!

 2. Daniel Svara

  Två år senare: Vilket sjukt ironiskt inlägg. 😀 ”Återkomsten”. Nä. Det blir ingen återkomst, ty denna blogg är död. Tack och godnatt, kära följare!

Skriv ett par väl valda ord vettja!