Nyckelord

förkyld

Besöker

Jag har blivit superförkyld. Alltså typ tre gånger så förkyld som jag brukar bli när jag blir förkyld. Eller så känns det bara så eftersom det var ganska länge sen jag var rejält förkyld sist.

Det är helt omöjligt att försöka sova, för jag hostar med ungefär tio sekunders intervaller. Så om jag inte plötsligt utvecklat en förmåga att kunna somna på under den tiden så kommer det här gå åt helvete. Dessutom har lungorna börjat värka rejält efter allt hostande.

Och det är då min hypokondri börjar visa sitt anlete. Tänk om jag får lunginflammation? Folk dog av sånt förr i tiden, och det förekommer även nu för tiden att folk med lunginflammation somnar och aldrig vaknar upp igen. Fy fan. Ibland suger det att bo ensam.

Men FÖRLÅT mig att jag inte bloggat på över en vecka. Förlåt mig! Jag gör vad som helst! Jag går ner på mina knän och kysser era fötter! Snälla! Ta mig tillba-a-a-a-a-akaaa! (skall läsas som om det vore under stark gråt)

Jag har haft en fruktansvärd sommarförkylning hela veckan. Jag får såna ibland, och de är inte som vanliga förkylningar. Åh nej. Dessa är fruktansvärda; och då menar jag alltså värre än mancolds. De håller i sig så jävla länge! Förra året fick jag en precis när jag påbörjat min semester, så en och en halv vecka gick åt till att ligga i soffan och se på tv. Vilket jag, eh, absolut inte hade gjort om jag varit frisk. Eh.

Nåväl. Nu är jag här, och lovar att bli bättre på att uppdatera er om mitt fabulösa liv! Om ni fortfarande vill ha mig, that is. *tittar blygt på under lugg*

Jag känner mig lite småvissen idag; tror att det kan vara en förkylning på gång. Så för att förhindra något sorts utbrott av svårartad mancold måste jag hitta på en bra huskur. Vissa män kör Echinagard. Andra kör Kanjang.

Jag kör mitt eget race. En kebabpizza och sedan våldsonani i timtal.

Nu är jag förkyld igen. Det är tredje gången inom ett par månader; något som börjar föra tankarna till att det är nåt fel på mig – mer än i huvudet. Snart får de väl torka mina tårar med handskar. Det där var för övrigt ett väldigt kontemporärt skämt, bravo Daniel.

Och något Wii U, det har det inte blivit ännu. Jävla CDON.

Nåväl. Jag hör av mig när jag har möjlighet att författa normala meningar igen.