Nyckelord

Heroes of the Storm

Besöker

Idag streamade jag lite Heroes of the Storm. ”Vad är Heroes of the Storm?” Det är en MOBA. ”Vad är en MOBA?” Det är ungefär som DOTA. ”Vad är DOTA?” … Ja, och så håller det på. Det är ett daaaaaaaataspel, åkej? Eftersom jag inte bloggat på år och dagar så är det ingen som vet om det, men det har i princip varit det enda datorspel jag lirat de senaste åren.

Streamandet gick över förväntan – vid nåt tillfälle hade jag fyra eller fem tittare! Mestadels en eller två. Men det var kul att nån gjorde det! Dock blev det först lite problem att få igång allting. Jag hade två bekanta som väntade medan jag försökte få allt att fungera; men istället för att fungera blev det bara ett evigt eko, vilket i sin tur bara ledde till ännu mer frustration i den unge Werners sinne.

Till slut fick jag i alla fall fason på grejerna, och spelade några matcher. Vann två, förlorade tre. Den här var nog den roligaste att spela, även om jag vid flera tillfällen var enormt grinig. Förlåt för det; jag är ingen dålig förlorare men det här spelet gör mig stundtals helt tokig.

… Det skulle vara kul om nån faktiskt ser på hela matchen. Jag tvivlar starkt. Säg till i så fall, så vinner ni en kaka.