Nyckelord

uppdatering

Besöker

Ni har bönat och bett om en blogg-uppdatering. Ni har slitit ert hår. Ni har gråtit er till sömns. Här kommer den.

Jag har beställt en ny dator. Jag tokspelar Final Fantasy XIII. Jag har träffat en fullkomligt underbar tjej. Jag går på arbetsförmedlingsmöten ibland. Jag hälsade på mormor idag. Jag funderar på att köpa ett par fina högtalare. Jag åt pizza idag. Igår åt jag kebabtallrik.

Det går bra nu.

Ber om ursäkt för dåligt bloggande igen, men jag har faktiskt ett liv och kan inte sitta och tillfredsställa era löjliga underhållningsbehov hela tiden! Fattar ni det?! Jag är en vuxen karl! Ni äger inte mig! Ni är inte min riktiga pappa!!!

Eh. Ja.

I helgen: Träffade Mimmi, och vi hade en helt tokigt mysig helg med huddingepromenader och filmtittande och soffgosande och myspratande och liknande. Jag gillar’t och ’na väldigt mycket.

Igår: Skulle till jobbet på morgonen. Allt var frid och fröjd. På stationen får jag plötsligt väldigt ont i magen. Alltså, VÄLDIGT ont. Jag bara stod och stampade i marken och trodde jag skulle svimma. Efter en stunds sittande med huvudet mellan knäna gick det över, och övergick till att bara göra ganska ont istället för väldigt ont. Jag gick då hem, sjukskrev mig, och spenderade dagen med att stirra i taket, och vara allmänt illamående.

Nu: Ligger och samlar krafter inför det som i alla tider kommer att kallas Det Stora Tacosätandet i Huddinge.

Vad händer just nu, undrar ni?

  • I morgon får jag träffa Mimmi! Hon kommer hit och stannar hela helgen. Det kommer bli något alldeles fruktansvärt mysigt.
  • Jag har nu sett filmen Superbad fem gånger!
  • Igår var första gången någonsin som kioskgubben jag handlar frukost av INTE frågade om kortavgiften på tre kronor är okej. Funderar på att stämma honom på 23 miljarder nu. Men jag får se.
  • Vilket jäkla väder det är i Stockholm! Regn och rusk var eviga dag.
  • Jag måste städa.