Nyckelord

warhammer

Besöker

Den här försökte jag just att bygga ihop… Gick åt helvete.

Modellen bestod av två halvor och en gubbe som skulle in där i mitten. ”Två halvor och en gubbe som skulle in där i mitten”… Låter snuskigt, men det är det inte. Hur som helst, jag limmade ihop halvorna och glömde figuren i mitten. Åt helvete med mitt liv. Bara till att slita isär allting, vilket bröt sönder allt inuti. Allt som fanns till för att hålla ihop det hela. Jaha. I med figuren och sedan limma på nytt.

Nu har jag fått ihop det hela igen, men det känns olustigt. Jag har lite ångest. Utvändigt ser man ingen skillnad mellan en korrekt ihopsatt figur och en figur som Daniel satt ihop, som är lika trasig inuti som ett polskt tjackluder. Men det väsentliga är… att JAG vet att den är trasig där inne. JAG vet.

Kamouflaget klart och blev riktigt bra tycker jag. Nu orkar jag dock inte måla mer; har suttit framåtlutad hela kvällen, varav bältesspännet tryckt och gett mig ont i magen. Vilka problem man har! Sånt behöver inte barnen i Afrika oroa sig över.

Som utlovat. Ni har suttit spänt och väntat på bilden gissar jag? Nu har jag iaf byggt ihop hela modellen, fått klister på fingrarna, blivit illamående av alla ångor, sprayat grundfärgen, och låtit det hela torka. Nästa steg är att börja måla.