Kom att tänka på en annan episod i mitt liv, som utspelade sig för… Ja, kanske ett par år sen.

Jag skulle på dejt dagen till ära, och hade åkt till Flemingsberg där jag och flickan i fråga skulle mötas. När jag klivit av pendeltåget och gått några meter på perrongen så halkar jag till lite, och märker direkt att jag har trampat i en enorm hög med bajs. Helt jäkla sanslöst! Mitt på perrongen har någon låtit sin hund skita!

Och ännu roligare… På andra sidan perrongen så står det mötande pendeltåget stilla i väntan på att åka, så där sitter en hel tåglast full med människor och bara skrattar åt mig.

Jaha. Vad gör man? Man träffar sin dejt, förklarar situationen, och åker tillsammans hem till mig och byter skor. Och kroppsvätskor. Kanske. Jag minns inte kroppsvätskebiten riktigt.

4 kommentarer

  1. Hm, it may have been me. Har svaga minnen av bajs, kanske… Kan ha varit ngt annat. ^^

  2. Haha, okej ^^ Ballt & vara omnämnd i ett inlägg som handlar om bajs. Tror jag håller mig anonym faktiskt. 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!