När jag tittar på mina pluggande barndomskompisars facebookbilder så blir jag alltid helt tom inombords. Gallerierna är fyllda av partybilder från diverse högskolefester och gasquer, och jag kan inte hjälpa att känna att jag missat något väldigt relevant.

Jag fick jobb kort efter gymnasiet och har alltså aldrig läst på någon högskola. Jag har sjukt bra vänner på jobbet, det säger jag inget om, men det känns ändå som att jag har missat en stor del av det sociala kontaktnätet.

Frågan är hur jag ska träffa lite mer folk bara. Jag funderar på att gå en teaterkurs för nybörjare. Alla säger alltid att jag är så rolig och spexig och så. Men min nervositet över att stå i centrum håller mig tillbaka. Jag ska undersöka detta.

1 kommentar

  1. Förstår precis vad du känner, eftersom jag kan relatera till det. Hoppas verkligen att jag kommer in på Universitetet i vår.. skulle behöva träffa nya människor 😛
    Den där teaterkursen låter ju som något som skulle kunna passa dig otroligt bra! I say go for it!! ;D

Skriv ett par väl valda ord vettja!