Är det någon som fortfarande tycker att min blogg är bra?

Överkurs: Om ja, varför?

17 kommentarer

 1. Oh yes….är faktiskt den enda bloggen som jag följer som sportfånar följer fotbollen 😛

 2. Ja! Du är en av de få bloggarna jag följer bara för att de är roliga! (annars följer jag mest bloggar med specifika teman, typ träning och hälsa)

 3. Jag skrattar gott åt din blogg. Men ibland också lider med dig, pga att vi är ganska lika varandra i vissa avseenden.

  Så ja, din blogg är bra. Sluta hacka ner på dig själv nu.

 4. ..och den är bra för att du skriver roliga inlägg, som man ofta skrattar till. Fast gillar även de mer seriösa inläggen också. Sånt behövs ibland:)

 5. Daniel Svara

  Tack snälla för detta, det behövdes verkligen. Fick en del kritik som verkligen tog rätt i hjärtat igår, så det känns skönt att höra att bloggen inte bara förvandlats till gnäll och tråk.

 6. Ja, det här är lätt min favoritblogg. Även om jag inte håller med om dina åsikter är du fantastiskt rolig och självutlämnande så man kan inte låta bli att läsa! Stå på dig, Daniel!

 7. Okej, så jag gissar att det här åtminstone delvis har att göra med vår Twitter-konversation för några dagar sen. För det första så ska jag väl göra klart att jag inte hade som avsikt att göra dig upprörd så jag ber om ursäkt.

  Eftersom jag gissar att ingen annan läser vad vi skriver till varandra på Twitter så kan jag ge en kort recap.

  Danne: ”Man får inte vara sexistisk mot kvinnor, men att säga att alla män är svin är okej?”

  Jag: ”Stackars oss snubbar.”

  Danne: ”Ja, ibland.”

  Jag: ”Vi lider.”

  Danne: ”Nja, det vet jag inte om jag skulle säga. Men visst är det trist när folk har som utgångspunkt att alla män är svin.”

  Jag: ”Men hur många har det jämfört med motsatsen?”

  Danne: ”Även om fler män har sexistiska åsikter om kvinnor så rättfärdigar väl inte det motsatsen? Inget av det är okej, tycker jag.”

  Jag: ”Givet, men det är ju ändå duktig slagsida åt ena hållet. Hur ofta lider killar på allvar av sexism liksom? Och då menar jag inte typ att det är jobbigt för killar att ragga.”

  Danne: ”Ptja, jag tycker att det är jobbigt att många tjejer jag möter utgår från att jag är en mansgris.”

  Jag: ”Har du läst din blogg på sistone? ’Tjejer är bortskämda’, ’Jag är trött på feminism’, etc. Det är kanske inte så konstigt.”

  Danne: ”Ouch!”

  Jag: ”Vadå ouch? Stämmer det inte? Gå in på en tjejs blogg och det står ’Jag är så jävla trött på män’ eller liknande, vad antar du?”

  Danne: ”Ja, ouch i att det stämmer extremt väl och att jag blev lite ledsen.”

  Jag: ”Du får ju tänka på att de flesta som känner till dig gör det via din blogg och du skriver ofta väldigt mansgrisigt.”

  Danne: ”Alltså, du gör enorm skada nu. Sluta bara prata är du snäll.”

  Som sagt så menade jag inte det här som något elakt men jag står ändå till hundra procent för vad jag sa. Folk kommer att läsa din blogg och få en bild av hur du är som person, oavsett hur sann den bilden må vara. Om du så ofta skriver saker som är anti-feministiska och mansgrisiga så kan du inte tycka att det är så konstigt när folk får bilden av dig som något av en mansgris. Det var det jag reagerade på när jag såg din tweet och jag kanske gjorde fel i att ta diskussionen, men nu är det gjort och jag är ledsen att du blev ledsen när jag inte hade något illa menat.

  • Daniel Svara

   Ja alltså, det var inte som att du var nån ond människa som fabulerade saker som gjorde mig ledsen. Men jag kände att det till viss del blivit en hel del gnäll på bloggen, och därför behövde jag veta om folk kände så eller ej.

   • Daniel Svara

    Och sen, om jag ska vara ärlig, så trodde jag att du och din kompis Christopher AKA Döden var lite i maskopi gällande min blogg. Men kan ha haft fel där, du har inte kommenterat så mycket vad jag vet.

    Han har iaf kommenterat i ett par års tid, och aldrig nånting annat än dissar och kritik. Alla har visserligen rätt att kritisera, så han får hålla på om han tycker det är kul. Men jag trodde att ni båda tillhörde min officiella anti-fanclub. :’)

 8. Trodde bara den här bloggen var värd namnet!
  Jag vet inte jag, mer misantropi kanske ?

 9. Din blogg är bäst, det är den enda bloggen jag läser! 🙂
  Den har allt, och man kan nästan alltid relatera till vad du skriver! 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!