Ja, det finns tydligen bara en. Just nu är jag så trött så att jag gick in på www.blogg.se för att komma till min blogg. Tankarna gick bara ”bloggen”, och då blev det så. Men men, har man feber så har man. Något som är (ganska) säkert är dock att jag ska försöka (notera ”ganska” och ”försöka” i samma mening, här lovar vi inget :D) att bli mer aktiv här. ”Hurra!” ropades det på gatorna och andra Juni skulle människorna för evigt minnas som en glädjens dag.

Jag är, som ni kanske förstått med tanke på ovanstående feberuttalande, sjuk idag. Det är osäkert om jag överlever natten, men läkarna säger att jag nog har en 60/40 i odds iaf. Nä, i sanningens namn har jag bara gått och förkylt mig såhär när det är 30 grader varmt. Det kändes logiskt. Så dagen har varit så ofattbart tråkig att jag vid upprepade tillfällen funderat på att peta ut mina egna ögon bara för att få något att hända. Men jag struntade i det, och började sätta ihop min Leman Russ (Nej, det är inte en utställningshund) istället. Jag vet att det är nördigt, men Hanna har smittat mig med pysselsugen… het. Pysselsugenhet. Det blev dock inte så mycket pysslande, ty efter att ha monterat grunden började det snurra i huvudet av alla plastlimsångor. Jag fick öppna balkongdörren och lägga mig på sängen istället, ack ja.

För övrigt är Vegard och Bård den mest patetiska ripoff på Filip och Fredrik jag sett. En man med tighta jeans, oj vad exotiskt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!