Den vill jag ha! 8,1 megapixlars kamera, det är inte kattskit direkt. Jag är ju lite så, mobilprylnörd utan dess like. Byter upp mig så snart det släpps nåt nytt ur Sony Ericssons kameramobil-serie.

Jag minns det som igår… *blickar mot skyn och minns* Julen 2004 fick jag mobilen som då skulle ersätta min gamla Nokia 3310 (med tillverkningsår strax innan turkarna invaderade Konstantinopel). En sprillans ny K700i med 1,3mpix. Juni 2005 släpptes K750i, med 2mpix, vilken snabbt införskaffades. Efter ungefär ett år kom K800i, denna gång med 3,2mpix. Den skulle jag ha. Och efter lång väntan släpptes min nuvarande mobil, K850i med 5mpix, i Oktober 2007.

K-serien är numera nedlagd och kallas istället C (som i Cybershot). Och nu har alltså Sony Ericsson introducerat sin senaste kameramobil, som ska släppas i slutet av året. Det finns bara ett smärre problem med mobilen, och det är att man måste ta ett extrajobb för att kunna köpa den. ”Kanske 5000 spänn” tänkte jag i all naivitet. Inte 5000, å nej. Inte 6000, inte 7000, inte 8000. Utan 14 999 riksdaler ligger det på hos Webhallen just nu. Dang it, girl! Jag kan köpa en bärbar dator för det priset. Jag kan köpa två. Jag kan t.o.m köpa en digital systemkamera med 15 megapixlar.

Men det kommer jag inte att göra. Man kan inte lära en gammal prylnörd att sitta.

3 kommentarer

  1. Du är fan värre prylnörd än vad jag är 😉 Men den telefonen skulle inte sitta fel, ska snart uppdatera mig, men det blir nån liiiite billigare iaf!

  2. finns för 12845… men det där är väl troligen bara för att dom inte vet vad priset blir än. Lär ju droppa ner till 7k skulle jag gissa på.

  3. Nu har den försvunnit för 12845, ligger på 14 000. Men jag hoppas på 7k, det vore trevligt. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!