Jag har drömt väldigt skumma saker de senaste dagarna. Plötsligt kom jag att tänka på en dröm jag hade för en herrans massa år sedan.

Jag drömde jag att jag hade blivit uppringd av min psykologilärare, och att jag var tvungen att gå till ett ställe för att komplettera kursen. Endast då skulle jag få godkänt. Så jag och min gamla kompis Mattias gick dit efter skolan och ringde på dörren. Varpå Lasse Åberg öppnade. Han, jag och Mattias skulle ut och campa fick jag reda på. Sen minns jag inte mycket mer, förutom en vag minnesbild av att vi plötsligt åker nerför en backe, på en stor luftmadrass.

Kära Bullen; är det normalt att drömma sånt?

1 kommentar

  1. hmm; du kanske kände behov efter trygghet =skog/natur och kanske en enklare tillvaro?

    Jag bara flummar iofs. Men att åka luftmadrass lter roligt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!