I natt drömde jag mystiska saker. Jag och Hanna bodde i någon tv-spelsvärld. Varje dag var vi tvungna att sticka en tröja som min mamma kom och hämtade. Annars förlorade vi. Vad vi förlorade förtäljer dock inte historien.

Sen åkte jag, mamma och Hanna iväg i en lastbil. Hanna blev bortrövad och gömd under en massa stenblock. Jag var tvungen att spränga bort stenblocken för att kunna rädda henne, så jag hade fullt sjå med att placera bomber hela natten. Men sen kom det elaka fåglar och täppte igen öppningarna med nya stenblock hela tiden.

Sedan var det någon form av sexuell bonusbana också, men denna minns jag lyckligtvis ingenting av. Jag anar att det var något sjukt.

Vad har Freud att säga om detta?

2 kommentarer

  1. Freud skulle säga att det är ditt undermedvetna som försöker säga dig något. Dags för en liten självrannsakan!

Skriv ett par väl valda ord vettja!