TV3 sjunker då alltså ännu lägre genom att lansera det senaste – Danska Hollywoodfruar.

Jag tror att jag blir tokig. Svenska Hollywood-jävla-fruar var ju inte ens bra! En föråldrad benget som tror hon är supermodell, en fullständigt IQ-befriad långskånk med permanent valiumeffekt i kroppen, och sedan den fruktansvärda Anna Anka. Ni vet, det finns ju ett internetfenomen som kallas för ”troll”. Ett troll är någon som bara vill förstöra för andra genom att bete sig så idiotiskt som möjligt, och säga så provocerande saker som möjligt. Till detta brukar man säga ”mata inte trollet”. Låter man ett troll vara så tappar det intresset efter ett tag, men bekräftar man det så vill det bara ha mer.

Tyvärr har man inte slutat att mata Hollywoodfru-trollen, utan istället gett dem pengar för att visa upp sina uppblåsta egon ännu mer. Så endast TV3 och svenska folket är att skylla för att Anna Anka & C:O fått fortsätta att leva i sina bubblor om att de är bäst och vackrast, istället för att – när pengarna börjar tryta – lära sig vara som folk.

Nu, efter både svenska och norska Hollywoodfruar kommer alltså den danska versionen, och jag sitter bara och grinar i soffan. Nej, tacka vet jag typ pakistanska fruar, som örfilas upp om de öppnar munnen utan att blivit tilltalade, eller ryska fruar, som lagar könssvulstsoppa medan maken är ute och super. DET hade varit något att reagera över istället!

Skriv ett par väl valda ord vettja!