Ibland undrar man hur tillfälligheter som tycks vara en på miljonen lyckas uppstå om och om igen.

När jag skulle åka till Dublin med Hanna #2 så spenderade vi bussresan till flygplatsen med att lyssna på musik, med varsin hörsnäcka. Hon spelade upp en glad och somrig låt som jag genast fastnade för. Men till följd av mitt fruktansvärt korta minne så hade jag snart glömt att jag någonsin hört den.

Fram tills för några dagar sen. Då kom jag att tänka på den. Jag mindes varken vad den hette, hur den gick eller vem som sjöng den, men jag mindes att jag tyckte om den.

Sen idag på jobbet så började jag plötsligt, av extremt okänd anledning, att nynna på den gamla dängan ”vill ha dig” av Freestyle. ”Den är ju rätt bra” tänkte jag, och sökte upp den på Spotify. Jag glömde dock att byta låt efter den var klar, så den hoppade ner till nästa låt i ”vill ha dig”-sökningen. Och där var den, låten jag tänkt på!

Här är den, gott folk!

2 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!