Inatt drömde jag att jag träffade en kvinnlig modell. Hon var några år äldre än mig, hade mörkt hår och stora missformade silikonbröst. Det är inget jag gillar egentligen, men i drömmarnas land gjorde jag uppenbarligen det, eftersom jag började kyssa henne intensivt efter bara några sekunders ordväxling.

Snart befann vi oss på ett tåg, och skulle hem till mig för att idka älskog. Vi vänslades riktigt ordentligt i kupén när det knackade på dörren ditin. Två präster klev in, och klagade på att vi hade släckt ljuset. Det fick man tydligen inte göra om man inte ville komma till helvetet. Jag följde efter dem ut och började argumentera med dem båda. ”Men det är OK att röka gräs alltså?” frågade jag och pekade på en stor platspåse med marijuana som en av prästerna hade i knät. De skrattade nervöst och blev lite snällare.

Sen vaknade jag. Jag börjar bli lite orolig över mina drömmar alltså. Jag har möjlighet att ligga med en modelltjej, och jag väljer att istället börja prata med två manliga präster? Det vore inte ens intressant IRL liksom.

2 kommentarer

  1. Haha roliga drömmar hörredudu xD! Det skulle vart kul om du gick till en spåtant och lät henne tyda dem!

  2. Sanndröm kanske? 😉

    Det där med att ha ljuset tänt på tåget för att inte komma till helvetet fattade jag inte riktigt, men det skulle ju förstås kunna tjänstgöra som metafor så klar =)

Skriv ett par väl valda ord vettja!