I natt drömde jag sådär konstigt igen.

Jag skulle tydligen byta lägenhet med mormor. Mormor skulle flytta ut på landet, jag skulle ta hennes lägenhet i stan, och min morbror skulle flytta in i min gamla lägenhet. Så var det. Så i drömmen var jag och inspekterade min nya boning.

Och… Planlösningen var väl sådär. Det fanns ett stort vardagsrum och ett stort sovrum, men var fanns toaletten? Jo, överallt. Det fanns en toalett mitt i vardagsrummet och en toalett vid fotändan av sängen. En tredje toalett råkade jag även hitta bakom en dörr i något rum. Sen fanns även själva badrummet. Där fanns åtminstone tre toaletter till, en mur av toaletter, bidéer och handfat fick trängas på 3x3m, och i mitten fanns någon halv kvadratmeter där man kunde stå och se sig själv i spegeln. Man fick kliva över allt annat om man skulle dit. Märkligt. Jag måste varit väldigt kissnödig i natt.

Dessutom hade lägenheten världens konstigaste balkong. Man gick ut på balkongen, så gick där en trappa till en ännu mindre balkong ca tre meter ut över gatan. Inte bra för min höjdrädsla.

Skriv ett par väl valda ord vettja!