I natt drömde jag något märkligt.

Jag var dammsugarförsäljare eller nåt i den stilen. Jag var iaf, av okänd anledning, hemma hos en man i 50-årsåldern. Vi var inne i vardagsrummet, och han var väldigt trevlig. Jag blev bjuden på nån sorts chips med chokladsmak.

Sen kom hans dotter hem, och hon var ungefär i min ålder och var väldigt söt. Dreads hade hon. Pappan försvann, och plötsligt var hela vardagsrummet fullt av hennes kompisar. De var flummänniskor allihop, och innan jag visste ordet av så var jag ihop med tjejen. Vi hade åkt ut till nån sjö. Där satt vi runt en lägereld och knarkade.

Det fanns flera sorters knark. Jag minns inte prefixet, men alla slutade de på en siffra. Nummer två gav en förmågor att skjuta magiska pilar, varför det nu skulle vara nödvändigt. Nummer fyra ökade ens muskelstyrka med 500%. Till nummer åtta behövde man en banan. Man tog tag i bananen med båda händer, hoppade ned i vattnet, och slappnade av. Då började bananen styra en, som att hålla i en jetmotor. Ju mer man slappnade av desto fortare gick det.

Sen vaknade jag.

1 kommentar

  1. … Storleken på din penis?

    Näe; seriös(are) sagt så misstänker jag att du spelat för mycket JRPG och börjat tro på det där med powerups! 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!