I natt drömde jag märkliga saker. Som vanligt alltså.

Jag och pappa skulle åka upp till hans landsställe i Dalarna. Men på vägen gick nånting fel… väldigt fel. Det är iaf vad jag skulle skrivit om jag gillade klyschor. Men det gör jag inte. Så nånting gick helt enkelt bara vanligt fel. Pappa kom ut ur tågtoaletten och var plötsligt en helt annan människa. Bokstavligt talat alltså. Han var mörkblond och skäggig. Och ond. Han höll alla passagerare som gisslan, och jag vet att jag i drömmen var helt livrädd för honom. Den ende han inte hade koll på var en CP-skadad person som flöt omkring i sin egen pool i en av tågvagnarna. Fråga mig inte vad det handlade om.

Pappa skrek och var jävlig innan vi slutligen kunde överrumpla honom. Victory! Plötsligt var vi hemma hos honom, i hans kök. Han förklarade att det var drogerna som hade gjort honom ond, och att han inte visste att det var droger han hade ätit. Han visade mig några fefferonis, och pekade storögt på dem. Det var drogerna, och tydligen även vår lunch. Jag pillade bort alla kärnor och åt upp fefferonin. Då sa pappa att det var vätskan i fefferonin som var drogen, inte kärnorna.

Plötsligt blev även jag superknarkad, och gick bärsärkargång på stadens gator. Jag fick se en löpsedel där det stod att jag hade mördat tre pers. Sen vaknade jag.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!