Inatt drömde jag nåt jävligt märkligt.

Jag hade min vän Mattias över, vi var hemma hos mig. Tydligen skulle vi koka makaroner. Så vi gjorde detta, och av någon anledning fick jag för mig att ta en okokt snabbmakaron och kasta ut den i trapphuset. Fråga mig inte varför. Men det gjorde jag i alla fall. Jag tyckte väl att det var ett kul practical joke typ.

Men det slog ganska fel. Efter ett tag ringde det på dörren, och där stod inte mindre än två grannar. En arg man på ca 30 och en inte lika arg tant på ca 60, som den arga mannen hade ringt på hos innan mig. Den arga mannen hade tydligen, på ett närmast magiskt sätt, fått in snabbmakaronen genom brevinkastet och in i hans lägenhet. Och nu var han då alltså väldigt arg över detta.

De båda grannarna gick igenom hela mitt kök för att försöka hitta snabbmakaronspaketet. De vände upp och ned på allt, hällde ut innehållet av andra pastaförpackningar över golvet. Fråga mig inte varför de inte tänkte på den kokande kastrullen med snabbmakaroner som stod på spisplattan, det framgår inte riktigt. Men jag nekade naturligtvis allt, jag hade absolut inte kastat in en snabbmakaron till den arga mannen. ”Det här är olaga intrång, så här får ni inte göra” sa jag, och körde till slut ut grannarna. Sen vaknade jag.

Tolkningar på det?

3 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!