En vacker dag ska jag träffa en tös som både är smart och snäll. Det är roligt att munhuggas lite, men jag är så jävla trött på hela det här behovet av att ständigt vara internetdryg. Vad hände med att vara glad när nån annan skriver? Varför tror folk att det är ett tecken på svaghet att visa uppskattning? Jag tänker fortsätta med mina glada smileys och min trevlighet, det kan ni ge er fan på. Upp till kamp!

Jag kom på en rolig sak förresten, som hände när jag skulle ha dejt för ett tag sen. Jag pratade med min kära mor några timmar innan jag skulle iväg.

Mamma: Du har väl städat hemma nu?
Daniel: Jaaadå mamma, det klart jag har.
Mamma: Ska du tvätta händerna?
Daniel: …? Nej, jag tänkte pissa på händerna…
Mamma: Hahaha, ja det var ju en dum fråga.
Daniel: Ja.

Vidare har jag funnit Deathstars. De är riktigt bra, kudos till Martin för enlightenmentandet.

Skriv ett par väl valda ord vettja!