Okej. Nu har det hänt en obehaglig sak här. Jag satt och lyssnade på musik i vanlig ordning, och så… Ja, jag vet inte hur jag ska säga det. Men nu gör jag det bara. Jag har insett att jag tycker att ABBA är himla bra. Betyder detta:

A) Att jag börjar bli gammal.

B) Att jag är fullständigt sinnessjuk. Vad är det för nummer till tidsbokningen på Beckomberga?

C) Detta är helt normalt. Snart kommer jag märka att jag börjar intressera mig för flickor, och får hår på märkliga ställen.

Vad säger ni?

4 kommentarer

  1. Jag trodde A B och C bara var sidor av samma mynt? (en annan sak du kommer upptäcka med åldern är att våra mynt får fler och fler sidor.. jag vet inte tillräckligt mycket om fysikens lagar för att förklara hur det funkar, men så är det!)

    MAO, det är fullkomligt normalt att du börjar bli gammal och sinnessjuk 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!