1. Berätta om din första kyss.

Det har jag redan gjort, HÄR.

Innan bion började så tog vi en promenad, bort till Adolf Fredriks kyrka
med tillhörande kyrkogård. Allt var tyst som i… ja, tyst som i graven faktiskt. Som upplagt för mord. Men istället fick jag… värsta kyssen. Med öppen mun, tunga, hela alltet.

Jag visste inte hur man gjorde, utan stod mest och gapade som ett fån. Och när kyssarna tog slut så slutade inte jag. Jag stod och tittade på henne, med tallriksögon och ett perverst leende på läpparna. Hela min kropp ville skrika hur mycket jag tyckte om henne. Hela jag ville krama om henne, och fortsätta mysandet. Men all kontakt med hjärnan hade upphört. Istället stod jag där och klämde på hennes ena axel, och frustade för mig själv.

På vägen hem från den dejten fick jag ett SMS där hon undrade varför jag var så konstig.

2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

Jag skulle säga åt mig själv att inte låta någon trycka ner mig. Inte ta åt mig av vissa idioters kommentarer. Inte tro att jag är värdelös bara för att några högstadiefjortisar inte mår så bra.

Sen hade jag nog bett mig själv att investera i lite Apple-aktier.

3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

”Du skulle lagt av med colan! JAG SA JU DET!”

4. Vilken film tycker du att alla bör se (och varför)?

500 days of Summer, den är söt och ögonöppnande. Åtminonstone för mig, men jag är ju ganska enkelspårig också. Annars kan ni se I huvudet på John Malkovich. Ego-scenen, eller vad man nu ska kalla den för att inte spoila, är underbar. ”Malkovich?! MALKOVICH!!!”

5. Vilken låt önskar du att det var du som hade skrivit och framfört på exakt det sättet den låter idag (och varför)?

Um… Det vet jag inte. Det är inget jag nånsin tänkt på. Jag tycker att ”Today is a good day” med Anna Ternheim är underbar, och den brukar motivera mig när det känns sunkigt. Men jag kan inte påstå att jag skulle kunna framföra den som den låter idag. Eftersom jag är man. Och Anna Ternheim är kvinna. Ja.

6. Berätta om din bästa kroppsdel.

Alltså, min penis. Jag bara måste nämna den. Den är liksom… så stor. Så fullkomligt gigantisk. En riktig mastodontpjäs, har jag fått höra. ”Det här kommer inte att gå” har jag också fått höra.

… Nej. Min penis är högst alldaglig. Men mina ögonbryn är rätt fina.

7. Hur hanterar du hjärnspöken om att inte duga eller vara snygg eller smart nog osv?

Ptja, det gör jag inte. Jag har såna hjärnspöken hela tiden, och kan ärligt talat inte hantera dem. Så jag låter mig intalas att jag är ful och korkad. Det är ganska tråkigt. Men det är å andra sidan olika, det där. Vissa dagar känner man att man är allmänt awesome och frän.

8. Hur är du att bråka med?

Jag är sådär osexigt konflikträdd. Kan inte minnas att jag i vuxen ålder skrikit på någon under ett bråk, det närmaste är väl på jobbet när jag rutit ifrån ett par gånger. Snarare blir jag sur och ägnar mig åt silent treatment ett tag. Jag vet, jag är en riktig liten tonårstjej. Däremot är jag inte långsint, och jag hatar att bråka, så det tar inte lång tid innan jag tar initiativ till att sluta fred.

9. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?

Min pappa är inköpsansvarig på ett företag som tillverkar lyftok för containrar. Min mamma är läkarsekreterare och bor för tillfället i Sydafrika.

10. Om du fick välja en fiktiv bästa kompis, vem skulle det vara (och varför)?

Barney Stinson kanske. Fast det vore ganska jobbigt, eftersom jag hatar både krogen och att bära kostym.

11. Ge ett allmänt asbra tips!

Drink your school, stay in drugs, and don’t do milk. Eller vänta nu…

3 kommentarer

 1. 1. Berätta om din första kyss.

  Diabetesläger 93. Längs strandkanten utanför Uddevalla hade vi gått hand i hand och kommit längre och längre ifrån de andra… plötsligt går vi så sakta att vi stannar, håller om varann och helt plötsligt har jag hennes tunga omkringvispandes. Har ingen aning om hur man gör, så jag vispar lika frenetiskt jag med.. att hennes kräkreflex inte reagerar är ett under.. så där står vi nog säkert 20-30 min.. fantastiskt.. Det upprepas nästa kväll, men sen hade hon tröttnat..

  På vägen hem från den dejten fick jag ett SMS där hon undrade varför jag var så konstig.

  2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

  Jag skulle säga åt mig själv att inte låta någon trycka ner mig. Inte ta åt mig av vissa idioters kommentarer. Inte tro att jag är värdelös bara för att några högstadiefjortisar inte mår så bra.

  Sen hade jag nog bett mig själv att investera i lite Apple-aktier.

  3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

  ”Varför var du så nervös? Varför kastade du bort så mycket pengar på LEGO? Varför gick du kvar och harvade på det där jobbet så länge? Vad var du rädd för hela tiden?”

  4. Vilken film tycker du att alla bör se (och varför)?

  Går inte att nämna EN.. ”Brassed Off” för att den är rörande och vacker och tröstefull, och för att Tara Fitzgerald är så vacker och Pete Postletwaith kan vara världens bästa skådis.
  ”Love Actually” för att den är så intelligent, rolig, underbar och med världens bästa rollista

  5. Vilken låt önskar du att det var du som hade skrivit och framfört på exakt det sättet den låter idag (och varför)?

  Bohemian Rhapsody. Världens bästa låt, med världens bästa grupp, med världens bäste sångare. Dessutom skulle man vara ekonomiskt oberoende.

  6. Berätta om din bästa kroppsdel.

  Gillar axelpartiet. Överläppen är vacker. Händerna är snygga. Fått avundsjuka kommentarer från damer om mina raka fina ben.

  7. Hur hanterar du hjärnspöken om att inte duga eller vara snygg eller smart nog osv?

  Ptja, det gör jag inte. Jag har såna hjärnspöken hela tiden, och kan ärligt talat inte hantera dem. Så jag låter mig intalas att jag är ful och korkad. Det är ganska tråkigt. Men det är å andra sidan olika, det där. Vissa dagar känner man att man är allmänt awesome och frän.

  8. Hur är du att bråka med?

  Jag är sådär osexigt konflikträdd. Kan inte minnas att jag i vuxen ålder skrikit på någon under ett bråk, det närmaste är väl på jobbet när jag rutit ifrån ett par gånger. Snarare blir jag sur och ägnar mig åt silent treatment ett tag. Jag vet, jag är en riktig liten tonårstjej. MEN jag är otroligt långsint! Hämnd är underbart!

  9. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?

  Min pappa byggde badrum och duschkabiner för båtar och hotell. Min mamma var kokerska på ett sjukhus och på en lågstadieskola, vilket resulterade i utrop på stan: ”Titta mamma! Mattanten!!”.

  10. Om du fick välja en fiktiv bästa kompis, vem skulle det vara (och varför)?

  Steven Spielberg eftersom han verkar vara väldigt trevlig och rolig, och det verkar så kul att vara med och filma

  11. Ge ett allmänt asbra tips!

  Ta inte dig själv eller världen på så stort allvar.

 2. 1. Berätta om din första kyss.

  Min första riktiga kyss fick jag med min första och hit tills enda pojkvän numera fd. pojkvän. Det var sen kväll och månsken och vi stod utanför vedboden hemma på bakgården hos mina föräldrar, det var spännande och trevligt och en kick för mig att det var jag som tog första steget 😛

  2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

  Att allt skulle lösa sig för mig och jag behövde inte oroa mig, att tänka mer på mig själv och börja träna på gym.

  3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

  ”Hoppas dina önskningar gick i uppfyllelse”

  4. Vilken film tycker du att alla bör se (och varför)?
  Ville komma med något bra men kommer bara på Shallow Hal, mest för att jag känner igen mig själv så mycket i den filmen.

  5. Vilken låt önskar du att det var du som hade skrivit och framfört på exakt det sättet den låter idag (och varför)?

  ”Help” av The Beatles, för att jag känner igen mig i den så den kulle lika gärna ha kunnat varit skriven av mig men också för att den är väldigt fin.

  6. Berätta om din bästa kroppsdel.

  Mina ögon, har inte hört annat än gott om dem förutom av optikern som ordinerat glassögon sen jag var 4, men de är som två stora blå brunnar*vackra*

  7. Hur hanterar du hjärnspöken om att inte duga eller vara snygg eller smart nog osv?

  Ställer mig i spegeln i hallen och tittar på mig själv, påminner mig att jag lyckats gå ner i massa vikt och håller mig rullande med egen lägenhet även om den betalas med CSN-bidrag, säger lite högt för mig själv ”Nice bruden, not bad, not bad at all”

  8. Hur är du att bråka med?

  Rätt vidrig, vrålandes och ibland när det är riktigt illa kan jag tendera att slänga saker som t.ex. kuddar omkring mig och mot den jag bråkar med…men bråkar gör jag sällan och han ganska lång stubin.

  9. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?
  Pappa är/var utbildad svetsare men jobbar nu mer med montering på samma företag.
  Mamma är utbildad inom social service och jobbade under min uppväxt på ett hem för handikappade innan hon blev sjukskriven, nu jobbar hon på en kommunägd ideel förening.

  10. Om du fick välja en fiktiv bästa kompis, vem skulle det vara (och varför)?

  Danny Tanner från Full House kanske, även om han skulle gå mig på nerverna med sin pedantism.

  11. Ge ett allmänt asbra tips!

  Fortsätt simma fortsätt simma, och simma lungt metaforiskt som bokstavligt menat

Skriv ett par väl valda ord vettja!