… är alla dessa satans tester. Jag förstår inte varför det har blivit så himla populärt. Det är nästan så jag funderar på om folk får pengar för att göra dem. De gör ju test som om de lever för det. ”Vilken hundras är du?”, ”hur mycket kan du om analklåda?”, ”hur ful är du?”, ”ser jag tjock ut i den här klänningen?” – det finns tester för ALLT!

Jag har försökt att blockera dem allihop, men eftersom varje test räknas som en separat applikation är det lönlöst. Hur mycket man än blockerar så kommer det bara fler och fler testresultat, och jag kommer bara slita mitt hår mer och mer.

Newsflash för alla er som gör tester på facebook:

Ingen bryr sig!

2 kommentarer

  1. jag har gjort ett par tester. jag gör dem för att jag tycker att det är lite småkul att se om man känner igen sig i beskrivningen, och det gör man mer eller mindre allt som oftast.

    du bryr dig, uppenbarligen. varför? hela fb är väl i så fall ett irritationsmoment.

    /chrille p. (tydligen)

  2. Ja, okej att man gör "vilket djur är du" eller nåt sånt. Men folk gör ALLT som finns. "Vilket typsnitt är du?" och "Är du verkligen så jävla indie då?" är två jag blockerade igår.

    Folk får såklart göra vad de vill, men jag vill i så fall kunna blockera alltihopa för att slippa se det. Och så länge jag inte kan det så kommer jag att gnälla. 🙂

    FB var inget irritationsmoment innan testerna började poppa upp.

Skriv ett par väl valda ord vettja!