Herregud vilken hysteri det är över det kungliga dopet. Det var visserligen ett par dagar sen nu, men jag har inte orkat kommentera det hela. Dessutom har jag åter igen varit trött på att blogga, på grund av tröttsamma kommentarer. Jag är extremt dålig på att ta kritik, men det är väl något jag måste jobba på istället för att varenda gång vilja lägga ner bloggen.

Nåväl, det här med dopet. I skrivande stund är SVT på i bakgrunden, där det sänds en timslång ”recap” av dopet. ”Det kungliga dopet: Höjdpunkterna”. Herregud, en timme av bara höjdpunkter?! Finns det ens så många höjdpunkter? Jag hade tänkt mig något i stil med snabbrepriserna av bidragen i melodifestivalen. Fem minuter, döpt, klart. Bam! Lite effektivitet, tack.

Förresten,  en annan sak jag tänkte på. När sändningen startade så visades titeln, naturligtvis i såna där snirkliga skrivstilsbokstäver. Samma sak var det på omslaget av Metro, Aftonbladet, osv. Och så är det ju varje gång det står om något kungligt. Nån gång skulle jag vilja se det skrivet i Comic Sans.

1 kommentar

  1. HAHA! Både åt att höjdpunkterna var i en timme (jag kollade också och reflekterade över hur sinnessjukt tråkigt det måste varit om det var höjdpunkterna det visade) och åt Comic Sans. Det vore verkligen piffigt, och säkert uppskattat av hovet.

Skriv ett par väl valda ord vettja!