Ämne: Angående er TV-reklam

Hej Flygresor.se.

Ursäkta min något tråkiga ton nu, men jag har precis bevittnat er senaste reklam. En man har köpt flygresor billigare än en annan man, varpå den andre mannen – utan förvarning – kräks rakt i ansiktet på den förste.

Synnerligen vidrig reklam. Själv har jag kräkfobi (emetofobi), och det isade till i hela kroppen när jag såg eländet. Dessutom satt jag och åt när jag såg den. Så både å mina egna och andra emetofobers vägnar vill jag be SAMTLIGA som haft något att göra med valet av reklam att dra raka vägen åt pipsvängen.

Ni andra – ha en fortsatt trevlig kväll och lycka till med ert företag. 🙂

Med vänlig hälsning,
Daniel Werner

11 kommentarer

 1. TACK!! Reagerade samma som dig, nästan så det var toan nästa…

 2. Alltså, det var ju verkligen en vidrig reklam! Även jag som inte har nån kräkfobi blir illamående och.. ja jag vet inte. Otroligt äcklad iaf!

 3. Euw. Äckligt äckligt äckligt!

  Sjukt dålig reklam och sjukt äckligt (för att sno deras jävla värdelösa ordvitsande)! Tack för att du anmälde för oss alla!

 4. Åhh, tack! Jag vart helt chockad första gången jag såg den och nu stänger jag av ljudet och lägger över på texttv/byter kanal så fort den börjar. Fy fan. Och hur kan någon tro att man går in och köper en tjänst av företaget sen? Och att någon betalat ett företag för att producera den där skiten och sen godkänt att det ska sändas på TV och betalat dyra pengar för reklamplatsen.. Nej det övergår mitt sinne. RO-anmäler den jag med, om jag bara kommer på hur man gör…

 5. Jag håller med. har inte kräkfobi med vidrigt är bara förnamnet.

  vem i hel*te har beslutat och betalt för att reklamen ska filmas och sändas!

  SKA MAN FÖRKNIPPA RESOR MED MAGSJUKA, ILLAMÅENDE, RESSJUKA MM???

  SKRIV GÄRNA TILL DERAS VD

  Linda.Bjernstal@flygstolen.se

 6. Pingback: Flygresor.se blev ägda till slut » Daniel Werner – Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!