Ja… Alltså förlåt. Jag har sålt mig till bloggdjävulen, mer eller mindre. Jag har blivit Blondinbella. Blondindanne. Fyfan.

Det är ju faktiskt så. Det är på modet att ha frågestunder i alla bloggar. Blondinbella har det, alla på 1000apor har det. Och ja, jag tycker att det är lite larvigt. Som om man utgår från att folk är intresserade av ens person. Men å andra sidan, man utgår väl alltid något sånt om man överhuvudtaget har en blogg? Jag antar inget sådant så överdrivet mycket (tur att vi har Jantelagen här i Sverige). Jag har bara ett i närmast sexuellt intresse av att svara på frågor. Jag tycker det är asroligt. Svara på frågor och vara med på bild, sånt tycker jag är roligt. Och det brukar inte folk tycka är roligt, vad jag vet. Men jag gör det.

Men ja. Nu gör vi detta som ett test, för att se om det ens finns någon tillstymmelse till intresse. Vad tycker ni? Ska jag köra nån sorts frågestund där man får fråga mig vad som helst, eller blir det överdrivet larvigt?

[poll id=”6″]

2 kommentarer

  1. Jag tycker det roligt att söka på Google Images på "Daneil Werner".

    Min fråga är: Är det din pseudonym, typ som Batman?

Skriv ett par väl valda ord vettja!