http://gt.expressen.se/nyheter/1.2079352/storvinst-pa-650-000-kronor-var-tekniskt-fel

HAHAHA! Har ni sett ett så ledset par förut? Kvinnan är helt slut efter en natts konstant gråtande, och mannen är sådär macho-upprörd och tittar barskt in i kameran, redo att kavla upp ärmarna.

Det här är nämligen någonting jag älskar. Idioter som inte lägger ihop 1 + 1, och sedan gråter ut i media vid minsta motgång. Det händer allt för ofta. Tyvärr tar inte kvällspressen hänsyn till common sense.

Paret i fråga hade spelat på nätcasinot Mr Green, satt in 225 kr, och sedan spelat enarmad bandit hela natten tills att de var uppe i den hisnande summan 650 000 kr. Ingen tänkte på att de pengar som de satsade inte drogs från kontot. Istället ökade bara saldot. Så de vann pengar utan att förlora något. Allt utan en endaste kritisk tanke. ”Ska det verkligen vara såhär?” tänkte ingen. ”Ska verkligen inte saldot gå nedåt när man förlorar i spelet?” dök inte upp i någons huvud.

Det hela berodde såklart på ett tekniskt fel med spelet, och pengarna folk vunnit har inte räknats. Således springer alla raka vägen till media och darrar på underläpparna.

Jag tycker att såna människor borde bötfällas 650 000 kr pga ren idioti.

1 kommentar

  1. Tack för att de är någon som förstår!

    Jag förstår inte hur man kan sitta en hel natt och tro att man faktiskt har turen med sig och vinner varje omgång.

Skriv ett par väl valda ord vettja!