Åh nej! George Scott riskerar att diskas ur Let’s Dance, eftersom han väljer att gå på Ingemar Johanssons begravning (vilket i sig förstås är väldigt fint). Hinner han inte tillbaka till studion i tid så diskas han.  Och jag kan bara säga som så att… Om George åker ut så kommer jag troligtvis aldrig mer bli glad. Så fort Jessica Almenäs annonserar det hela så kommer jag att springa raka vägen till toaletten, kräkas våldsamt, för att sedan sjunka ihop gråtandes på badrumsgolvet. ”George, min George…” kommer jag att kvida för mig själv medan jag ligger där och känner den stickande doften av kattsanden som Salahuddin har sprätt ut över golvet. Det finns även en överhängande risk att jag hänger mig i lampkroken samma kväll.

… Jag var ironisk.

Men vad har hänt med den här killen? Han är tydligen exekutiv producent för Let’s Dance. Kul för honom, bra jobb och så. Men liksom… Han är väldigt gul.

Har han gulsot?

Har han badat i urin?

Är det Yellow Bastard under förklädnad?

Är det Steve Buscemis gula tvillingbror?

Läskigt.

3 kommentarer

  1. Pingback: George Scott: Hon försökte kväva mig med sina meloner « Telegrafen [Kepsin]

  2. Han har ätit för mycket morötter. Man blir gul av karotin.

Skriv ett par väl valda ord vettja!