Hörni, har ni tänkt på hur sjukt irriterande det är när man ska göra O’boy? Man häller i mjölken, och sedan kakaopulvret (gör man tvärt om blir man stenad som den kättare man är). Sedan rör man. Man rör och rör, men ÄNDÅ försvinner inte de där få kakoklumparna i mitten. De ligger där i mitten och ler hånfullt åt en, tills man slutligen tvingas krossa dem mot glaskanten.
Varför är det så?
7 kommentarer
Ytspänning. It's a bitch.
U doin' it wrong.
Haha, jag stör mig också på det 😛 efterarbete, it sucks!
Men det är ju just därför man håller i pulver först, och sen mjölk! Är det abra vi som är tillräckligt smarta för det? :0
Ipslore: Jag kommer nog tvingas mörda dig tyvärr. Inget personligt. 🙁
Men.. men.. aaw…
Man borde ju rimligen kunna göra pannkakssmetstricket:
Börja med pulver.
Häll på liite mjölk och rör ut det till en typ smet.
Öka succesivt mjölkmängden.
???
Profit.