Hehe.

Jag avskyr när folk skriver ”hehe”. Det låter som sättet en pedofil skulle skratta på. I morse när jag satt på pendeln så satte det sig en medelålders man bredvid mig. Han såg ut som en sån.

Jag kan se det framför mig. När den svettiga gubben i fråga precis har rättat till sin comb-over och sedan satt klorna i en stackars gosse, då kan jag ge mig fasen på att han skulle säga ”hehe”.

11 kommentarer

 1. Nämen, hähä… Du var mig en fager herre. Om farbror följer med in i skogen ska farbror få en öl. Hähä 😉

 2. Hahah! Vad lustigt. Jag förklarade för en vän häromdagen hur jag hatar när folk använder just "hehe". Mest för att det låter som ett ansträngt och awkward skratt när den andre sagt något man egentligen inte alls såg som roligt eller intressant. Ett krystat sympatiskratt.

  • Daniel Svara

   Great minds think alike! (Fast jag tänker på pedofili och du mer sociala normer).

 3. Jag tycker hehe funkar helt okej i sms med sina bästa vänner. Man visar att man tyckte att det småroliga skämtet var lite kul innan man easar vidare på samtalsämnet.

  Inte HAHAkul..men inte heller ignorerarvärdigt.. it's totally hehe!

  • Daniel Svara

   Eller så skriver man bara "haha". Kort, koncist, varken peddo-hehe eller HAHAHAAHA. Am I right? AM I RIGHT?! 😀

   • Jag säger NJÄ! =P För jag gillar att spara mina haha/HAHA/HAKJKJSKJA till något riktigt roligt.

    Men vi ska inte klaga.. i Korea skriver dem "kekeke" när de tycker saker är roliga. Fråga inte ens hur det låter på riktigt.. säger det ändå, det låter som "kukukukuku".

    • Daniel Svara

     Haha (obs, inte hehe), ja exakt! I värsta fall kan de skriva "kekepop u so hasu ^_^", det har hänt mig på diverse onlinespel. *darrar på läppen*

     • …haha! (<– =O)

      Naaw, stackare.^^' Du är säkert bättre än så..jag däremot är en lame chobo när det kommer till onlinespel.

Skriv ett par väl valda ord vettja!