Ikväll har jag sådär dålig självkänsla igen. Det kommer ni att få leva med om ni ska följa den här bloggen. Just nu ligger jag i soffan och är sådär toktrött. Ni vet, så trött att man bara ligger. När man är så trött så man inte ens orkar ta de tunga stegen in till sovrummet. Ni vet så? Så trött är jag nu.

Och det är då det är som värst. Just nu ligger jag och funderar över ditt och datt. Över varför jag har en ständig känsla av ensamhet i kroppen. Över varför den där tjejen på helgon svarade en annan kille men inte mig när vi båda skrev i hennes gästbok för ett tag sen. Över om jag ska checka in på nåt rehab för mitt extrema sexberoende, som förstört ett förhållande och många sena kvällar, eller om jag bara ska acceptera att jag är man precis som alla andra män.

Kvällens lösning? Gå och lägga mig, spela Nintendo DS tills ögonen faller ihop, och vakna glad igen imorgon. Hade det här varit på facebook så hade jag skrivit ”Daniel Werner gillar detta”.

4 kommentarer

  1. Exakt på vilket sätt skulle du ha ett sexberoende? Nej, jag tror nog att du är som alla andra (inte bara män).

Skriv ett par väl valda ord vettja!