Woo! Jag har fått mitt första stalkerfan som direkt resultat av denna blogg. Det måste vi fira med lite champagne och fetischporr. Eller ingetdera, men ett till ”woo” kan jag kosta på mig. Woo!

Igår skrev en artonårig kvinna från södra sverige i min gästbok på helgon. Hon skrev att hon gillade mina Kompis-filmklipp. Jag svarade ”haha”, plus en glad smiley. Hon lade till mig på msn. Jag såg att det var hon eftersom mailen stämde, men accepterade inte eftersom det är ett märkligt beteende att inte ens presentera sig innan man lägger till på msn. Efter ett tag skrev hon ännu ett meddelande på helgon, där det stod att hon gillar bloggen och att hon hoppas att jag accepterar hennes msn-förfrågan. Jag svarade inte.

Idag hade hon skapat en ny mail där hon velat lägga till mig igen. Hon hade passande nog döpt sig till ”Me…” för att inga misstankar skulle riktas. Jag klickade OK, eftersom jag inte visste vem det var. Kunde ju vara någon jag kände. Men det visade sig vara hon. Efter fem minuters artighetskonverserande från min sida ville hon se mig i webcam. Jag sa nej. När hon skickat den fjärde webcam-förfrågan trots mina upprepade nekanden så slutade jag svara. Då sa hon att hon hoppas att jag är mer närvarande ikväll, och loggade ut. Jag blockade henne på både msn och helgon.

Stalkerfanet: Om du läser detta så önskar jag dig lycka till med allt. Jag vet bara inte vad jag känner längre. Jag behöver lite tid för mig själv ett tag. Det är inte dig det är fel på, det är mig. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!