Okej, nu måste jag berätta nånting här. Jag, Daniel Werner, är sjuk som faaan!

Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld! Jag hostar så att det bränner inombords, har huvudvärk som om självaste Black Ingvars repade däri, är hes som ett åkerspöke och allt jag äter eller dricker smakar kartong. Vilket får en att fundera på om kartong skulle smaka oxfilé eller helt enkelt kartong det med. Nåja.

Så det blev bara två dagars jobb den här veckan. Den sista timmen i tisdags satt jag mest och klickade runt, helt borta i skallen. Inte bra. Men på måndag tar vi nya tag.

Så, vad händer? Vad pysslas med? Ptja, eftersom jag utan förvarning fick dubbla löner IGEN, från både det gamla bemanningsföretaget och mitt nuvarande jobb, så har jag spenderat en del av dem. Först beställde jag ett Playstation 2. Ett sånt hade jag redan, men denna gång med Matrix Infinity fastlött, så nu funkar det att importera den där enorma skaran rollspel som vägrar släppas i europa. Jag har nu beställt:

Tales of Legendia
Tales of the Abyss
Xenosaga 1 & 2

Det roliga var att de två första spelbeställningarna… Inte gick så bra. Jag köpte dem via ebay, och efter att allt var betalat och klart, och en dag hade passerat, så såg jag att adressen pekade på min gamla lägenhet. Och eftersändningen gick givetvis ut för en månad sedan. Fuck. Snabbt som ögat mailade jag båda säljarna och bad dem ändra, men då hade de självklart precis skickat skiten. Märkligt hur fort det kan gå när man för en gångs skull INTE sitter som klistrad framför brevlådan, utan hade behövt att det tagit en dag extra. Så nu kommer white trash-människorna som jag bytte lägenhet med att få två spel i brevlådan. Och aldrig i helvete att jag kan tänka mig att de skulle rätta mitt misstag. Jag är så pass säker på det så att jag redan beställt nya saker (efter att ha ändrat adressen på alla 49 ställen, ebay och paypal och hej och hå). Om jag mot förmodan skulle få tillbaka spelen så ska jag ge dem upprättelse här, God bless the fucktards.

Skriv ett par väl valda ord vettja!