Jag zappade runt lite bland mitt femtiotal kanaler (varav jag brukar se på typ tre av dem), och hamnade slutligen vid ”Hannah med H”. Det är väl nån slags ungdomsfilm vad jag förstår (där lät jag för övrigt som ”Daniel, 83 år”).

Efter en stunds tittande så kom det som alltid kommer. De knullar i filmen. De knullar, och det ser så jävla mysigt ut.

Sen fick jag ångest, precis som vanligt. Jag kan se skildringar av i stort sett vad som helst och ändå fatta att det bara är på film och inte behöver överensstämma med verkligheten. Mord, djurplågeri, män som borrar hål i asteroider. Men så fort det vankas lite filmsex så blir jag extremt avundsjuk och gråter i duschen.

4 kommentarer

 1. Sluta tyck synd om dig själv och gör nåt åt saken! Bara du har ansvar för ditt liv! Eller väntar du på att mamma&pappa ska fixa ligg åt dig!?

  • Daniel Svara

   Nä, men fan vad sweet det hade varit! ”MAMMA! Jag är hungrig och kåt!”

 2. Fattar inte hur du kan vara så sjukt självutlämnande här på bloggen, finns det något du inte kan tänka dig att skriva? Förut om du dödat någon och gömt liket, typ. Vore synd om det kom ut.

  Där har du en fråga att svara på tycker jag! skriv ett inlägg om det. SHOOT.

 3. Jurassic Jerk Svara

  Tycker att folk är tråkiga som klagar på att du är självutlämnande. Filmsex är fan sorgligt vackert och fantastiskt. Vilken sexig kvinna på vita duken måste knipa ihop benen på vägen till toan för att squirta ut sperman ur sin punani efter sex för att hon faktiskt inte har ett helt skåp med rena underlakan att välja på?

Skriv ett par väl valda ord vettja!