Jag har inhandlat lite fina Bluray-filmer, och ville bara dela med mig av min fullkomligt underbara filmsmak. Det var i princip bara det.

8 kommentarer

 1. Re: Haha, vid denna tidpunkt hade jag ju ännu inte funnit din ytterst eminenta blogg, tokfrans!

 2. Självklara klassiker och miljardrullar är inte nödvändigtvis bra filmsmak, men alltid imponerar det väl på någon.

 3. Min åsikt över dessa filmer är såhär.

  300 är bäst! Den tilltalar min egen personliga smak bäst, jag typ kräver bra skådisar och bra manus och bra story den har alla tre. Därför ligger den etta av dessa.

  Leon är tvåa. Det är en riktigt fin rulle utan att vara sådär Hollywood-sentimental. Måste säga att Jean Renos skådespel påminner om Daniel Craigs i James Bond fast med karisman i behåll. Natalie är Natalie. Hennes bästa film är Black Swan inte Leon.

  Requiem for a dream är trea. Ellen Burstyns insats behöver inte ens diskuteras.Fenomenal! Även om filmen ger dig brutal panikångest så är den ett måste i avskräckarsyfte om något.

  Alien! Jättebra filmserie med kanske Hollywoods mest underskattade skådespelarska Sigourney Weaver. Hon förtjänar ännu en bra roll innan hennes karriär dödförklaras av specialeffektsporren Avatar.

  Fight Club. Filmen där man inser att Edward Norton alltid är bättre än Brad Pitt. Väldigt filosofisk på det bra sättet. Även här en underskattad skådespelerska Helena Bonham Carter.

  Inception.

  Måste säga att det finns ett stort problem med sådana filmer att de alltid kommer att refereras jämte Matrix. Leonardo är bra skådespelare men måste sluta att spela i snyggfilmer han behöver en roll som t.ex. Big Lebowski eller Fear and Loathing in Las Vegas. Vill se honom i något annat än tuff kille med rätta lajnsen.

  American History X. Ännu en norton. Ännu en film där han äger hela rullen. Men den här känns som ett bajsnödigt måste i hyllan. Alla mina kompisar från Högstadiet har den. Som film är den bra klippt men inte trovärdig hela vägen ut.

  Femte Elementet.

  Kass rulle. Dags att kasta den i sopen. Den är en komedi av sig själv. Milla Jovovic fortsätt att prata om magiska läppstift som håller 40 år och shampoon som gör ditt liv lyckligare.

Skriv ett par väl valda ord vettja!