Jag råkade se detta för en stund sen:

Top Searches
sexnoveller,  arne anka,  dipp olw,  sexnovell,  stora tuttar

Det är alltså det här folk söker på när de hittar min blogg. Stora tuttar och dipp. Generellt en trevlig kombination, men här får jag en olustig känsla.

3 kommentarer

  1. Den kan också dala för att du skriver mindre ofta än tidigare. Men det är bara en tanke.

    Kan du inte videoblogga mera? Dorthe ställer säkert upp som kamerakvinna extraordinaire!

  2. Haha, man kan verkligen hitta konstiga saker. Jag jobbar som webmaster åt ett litet företag. När jag kollar på Googles statistik om sidan hittar jag liknande grejer. Då brukar jag skratta för mig själv och tänka "nu blir de rejält besvikna". De letar efter porr och hittar utdrag från socialtjänstlagen… 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!