Jag har, som ni vet, börjat med Instagram. Instagramma, som ungdomarna kallar det. Jag är således en Instagrammer, och jättehäftig. Men! De goda nyheterna är att jag till följd av detta har börjat ta mängder med bilder, så det finns goda utsikter för att få se mer av mig och mitt liv i bildform.

Denna söndag har varit en typisk slappardag, och jag har varit en duktig pojke och dokumenterat allting.

Först vaknade jag klockan sisådär 10:30, av P3. Det var nån rysk techno på gång, och när det är det vet man ju alltid att dagen kommer att bli bra.

Det är för övrigt en helt autentisk gäspning ni ser på bilden. Så om någon skulle tro att jag gör mig till inför kameran så är det bara ont förtal. Jag fångar ögonblicket, men jag fabricerar ingenting!

Inom sekunder var Salahuddin där, och ville göra mig medveten om att han var hungrig. Detta gjorde han genom att stå på mitt bröst och jama. När han stod så nära att jag kände andedräkten varje gång han skrek så gick det inte längre att ignorera.

Efter att katten fått lite mat så intog han tvätt-position. Här kom jag på honom med att helt ogenerat slicka sig i skrevet, mitt på ljusa dagen. Han är lite rolig, den gossen. Om jag så bara ger honom en torrfodersbit stor som en lillfingernagel så måste han tvätta sig i typ en halvtimme. Jag anar att det är något kompulsivt beteende. Finns det rehab för sånt?

… Fast å andra sidan, man kanske inte ska laga något som inte är trasigt? Han kan ju sluta att tvätta sig överhuvudtaget, och bara sitta i soffan i nätbrynja och rapa. Fy fan.

Sen spelade jag tv-spel, närmare bestämt Xbox. Detta avnjöts med en kall cola.

Som en chef spelade jag, om någon undrade. AWW YEAH!

Tyvärr gick det åt en påse chips under spelandet, eftersom den låg för nära. Det är farligt, sånt där.

Men trots mättnaden av chips så fick jag laga mig lite middag, som en anständig karl. Pasta carbonara blev det, dels för att det var enklast och dels för att det var det enda som fanns i skafferiet.

Sen kom abstinensen. Colan var slut, och jag kände mig i princip som en man som befunnit sig i öknen i flera dagar. Jag var förlorad utan cola! ”Cola… Cola…” kravlade jag omkring och skrek, hest. Något i den stilen i alla fall. Därför bestämde jag mig helt enkelt att gå ut i natten och köpa lite sådan.

Som tur var så hade den lokala videobutiken öppet.

Håll i er nu… Jag hittade MER på burk! PÅ BURK! Herregud. Det kändes konstigt. Jag har aldrig i hela mitt liv druckit något på burk som inte haft kolsyra förut. Det kändes som jag gjorde något förbjudet. Lite snuskigt.

När MER-burken var slut så begav jag mig till duschen. Där duschade jag, förvånande nog!

Sen iklädde jag mig de ”nya” kalsongerna som jag fick av mormor i julklapp, men som råkat försvinna in bakom hallsoffan varpå jag hittade dem först häromdagen.

Extremt vackra! Ser ut som en lusekofta.

(Nu har jag för övrigt tagit steget att visa mig själv i underkläder på bloggen. Det finns ingen återvändo. Nästa steg är väl nakenbilder. Tragiskt.)

Och ja, här är jag nu. Bra va? Jag förstår bara inte varför jag får så extremt röda läppar på vissa bilder. Jag HAR INTE läppstift på mig, honestly!

Nåja. God natt på er, gott folk.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!