Jag är ganska blygsam av mig, men jag måste ändå ta upp en sak. Mitt twitterkonto. Jag är alldeles för rolig för att bara ha 38 followers. Eller hur?! Det är helt galet att det ska få vara på det viset.

Se på Lady Gaga, liksom. Allt hon twittrar om är vad hon lyssnar på för musik, vad det står på hennes dagliga t-shirt, och vilket land hon ska ha nästa turné i. Och hon har 23 miljoner followers. Jag må klä mycket sämre i paljettklänning, men jag vill ändå påstå att jag är ganska rolig. I mina bästa stunder.

Dessutom gjorde jag lite snabb överslagsräkning, med tanke på hur länge jag varit medlem på Twitter och hur många followers jag har. Om antalet followers stiger i samma takt som det gjort hittills så skulle det ta 2 119 044 ÅR för mig att uppnå 23 miljoner. Hur tragiskt är inte det? Det är nästan lika länge som halveringstiden för Cesium-135!

Så, eh… Um… Det jag ville säga var väl mest… Följ mig på Twitter. Tack.

Skriv ett par väl valda ord vettja!