Gud vilken obehaglig bild. Jag menar, med alla colaburkarna. De liksom… stirrar på en. Det är som att man koncentrerat sig på datorn en stund, och när man sedan tittar mot bordet så ser man att det där står ett dussintal små tomtar. Onda tomtar. Onda tomtar som tittar på en, med iskall blick. Mördande blick.

… Antingen det, eller så är det dags att sluta ta hallucinogena droger.

8 kommentarer

 1. Hur många timmar tog det att häva alla dessa??? Och du undrar över din hälsa och konstiga mående?? Koffeinmängden och sockerchocken kan få dig ut i yttre rymden och tillbaka. Stackars mage och hjärna säger jag. Om du mådde bra skulle d e t vara helt onormalt… Nu har tanten sagt sitt. God natt och sköt om dig bättre unge man.

  • Daniel Svara

   Fast alltså, dessa burkar är från ungefär en vecka tillbaka. Så det är inte direkt som att jag druckit dem på en kväll.

   Dåliga matvanor OCH dålig på att städa… Inte bra, Daniel.

 2. Om man får avvika från ämnet. Det är helt magiskt att ALLLA singelkillar jag någonsin känt eller hälsat påi mitt liv har haft ett sånt vardagsrumsbord. ALLA! Utom kanske två…. Den naturliga följdfrågan är om du har en takfläkt?

 3. • Under de första 10 minuterna: 10 teskedar socker går rakt ditt system. (100% av rekommenderat dagligt intag.) Du kräks inte omedelbart av den otroligt söta smaken eftersom fosforsyra sänker smaken som gör att du kan hålla det nere.
  • 20 minuter: Ditt blodsocker spikar, vilket leder till en massa insulin. Din lever svarar på detta genom att omvandla allt socker den kan få i sina händer till fett. (Det finns gott om det i detta ögonblick.)
  • 40 minuter: Koffein absorptionen är fullständig. Dina pupiller vidgas, ditt blodtryck skjuter till höjden, som ett svar dumpar din lever mer socker i ditt blodomlopp. Adenosinreceptorerna i din hjärna är nu blockerade och förhindrar dåsighet.
  • 45 minuter: Din kropp ökar produktionen av dopamin och stimulerar glädjen i hjärnan. Detta är för övrigt samma effekt som heroin.
  •> 60 minuter: Fosforsyra binder kalcium, magnesium och zink i tarmen, vilket ger ytterligare en rush i ämnesomsättningen. Detta förvärras av höga doser av socker och konstgjorda sötningsmedel som också ökar urinutsöndringen av kalcium.
  •> 60 minuter: Koffeinets vätskedrivande egenskaper spelar in. (Det gör du måste kissa.) Det är nu säkert att du kommer evakuera bundna kalcium, magnesium och zink som var på väg till ditt skelett samt natrium och vatten.
  •> 60 minuter: Kaoset i dig dör samtidigt som du börjar få en socker krasch. Du kan bli irriterad och / eller trög. Du har nu också, bokstavligen kissat ut allt vatten som fanns i Colan. Men inte bara det utan viktiga näringsämnen som din kropp kunde ha använt för saker som har förmågan att hydratisera ditt system eller bygga starka ben och tänder.

  • Daniel Svara

   Haha, jo, jag har läst det där. Två burkar cola är ungefär ens dagsbehov av socker.

   Men varför gjorde de det så jävla gott för?!?!?! :'(

 4. Hellre då att du är dålig på att städa! 😀 Allis ingående beskrivning fick mig just att tappa lusten på Cola än lite mer. Tack!
  Julmustens biverkningar? Tack men nej tack.. Återkom efter nyår! Nåt kul ska vi väl få ha??

Skriv ett par väl valda ord vettja!