Det var lite problem med bloggen häromdagen. Helt plötsligt gick det inte att visa drop down-menyerna här ovanför. Hur jag än gjorde så vägrade de komma fram. Jag blev extremt grinig, och tappade helt lusten att blogga något mer. Väldigt märkligt, och ganska tragiskt, hur något så litet kan få mig helt omotiverad för all framtid. Men skit i det. När den värsta krisen gått över så kröp jag till korset. Lade om hela designen från grunden, och sen fungerade det. Snart var livslusten tillbaka.

Eh, ja. Det jag skulle komma till var att jag tidigare hade en omröstning om vad jag ska berätta om, men denna försvann i och med designomläggningen. Hursomhelst, det fanns fyra alternativ. När jag först såg min egen penis, när jag kissade i en fantaflaska, när jag bet mig själv i armen, eller när jag trädde en kondom över huvudet. Det förstnämnda vann. Så here goes.

Jag var liten, kanske tre år. Satt i badet med mamma sittandes på en stol bredvid. Plötsligt fick jag syn på den. Saken mellan mina ben. Vad tusan var det för något? Jag vände mig då frågande till mamma och sa: ”E den gejen heter? Snabel?”

Jag behöver inte säga mer. Detta blir jag fortfarande retad för av min familj. Det är ingen preskriptionstid på sånt, brukar vi säga. Hemskt.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!