Nyckelord

hiss

Besöker

Ja jädrar. När jag skulle hem från affären idag så möttes jag av min granne och hans skötare i entrén till huset. Det visade sig att hissen har gått sönder, och eftersom grannen i fråga är rullstolsbunden (det är av någon anledning nästan bara handikappade personer i området – jag hoppas att jag är ett undantag) så blev det lite svårt.

”Kan du hjälpa till att bära honom uppför trapporna?” frågade skötaren mig, varpå jag instinktivt tänkte att jag inte skulle klara av en sån sak. Det skulle ju sluta med att jag hade ihjäl den stackarn!

Istället tog skötaren honom på ryggen, medan jag gick bakom som nån kofösare. Men det gick. Sen pratade jag och grannen en bra stund, djungeltrumman har tydligen trummat på ordentligt angående att jag ska flytta. Men det är spännande det där; sista månaden i lägenheten är första gången jag säger mer än ”hej” till en granne.

Haha, jag kom på en liten tragikomisk grej om mig själv. Såna gillar ju ni att höra om, så jag tänkte helt enkelt dra den rakt uppochned.

En gång skulle jag ta en helkroppsbild föreställande mig, som jag sannolikt skulle ha till facebook, helgon, eller någon annan sida. Bilden hade jag bestämt att jag skulle ta inuti hissen på jobbet, för det var den enda spegel som var tillräckligt stor. Jag ville försöka få till en riktig pang-bild, som även den bittraste av manshatare skulle kunna tycka var trevlig, så jag ställde mig i någon flashig pose och knäppte av en bild.

Dessvärre är jag kanske en av världens minst fotogeniska människor, så ska jag få en bra bild så måste det till några hundra. Men jag gav mig inte. Jag åkte upp och ned i hissen säkert tio turer.