Jamen hej på er. Nu när jag är hemma och är sjuk så ligger jag mest på soffan, vilket har skapat ett enormt begär efter att göra något produktivt. Således har jag nu installerat ett nytt kommentarssystem på bloggen. Det heter Intense Debate, och även om jag vet att det finns vissa småsaker som är något sämre, tycker jag själv på det stora hela att det verkar bra. Dock är det – eftersom jag är en sån snäll och förstående bloggare (fast jag är en ko) – era åsikter som väger tyngst.

Så nu behöver jag input. Vad tycks? Bättre eller sämre? Vad är bra? Vad är dåligt? Annars då? Ligga?

Update: Äh, jag drog tillbaka det gamla systemet. Ni som aldrig hann se det hela får helt enkelt känna er grymt ledsna för att ni missade årets spektakel. Men så går det när man inte besöker bloggen tillräckligt ofta. Hör ni det? Så går det!

5 kommentarer

  • hm.. jaee.. inga större problem. Men sjukt störigt att jag inte kan spara e-mailen och hemsideadressen till framtida kommentarer. Palla liksom.

 1. Det var inte som att det hade kittlat till i trosorna om jag hade fått se det nygamla kommentarssystemet, så jag fäller inga tårar över att jag missade det, dock ville jag klättra in här bland kommentarerna ändå, bara för att säga att jag tycker att du är så jävla bra.

  Jag ramlade in här för några dagar sedan (men har redan förträngt vilken väg som tog mig hit) och tänker stanna. Har lovat mig själv att inte följa fler bloggar, så jag får helt enkelt sluta läsa någon annans. Inga konstigheter.

  Du skriver självutlämnande och galet. Fortsätt så! Inga pinnar i arslet här inte, jag gillar´t!

  • Daniel Svara

   Tack snälla; detta gjorde mig HIMLA glad att läsa må jag säga. 🙂 Keep on reading så ska jag keepa on… fortsätta… ing.

Skriv ett par väl valda ord vettja!