FAAN vad trött jag är på dessa eviga Schulmans. Alex Schulman med sin fina blogg där han är elitistisk och klankar ner på alla oss Untermenschen som inte vill, kan eller har råd att spruta en flaska skumpa över ett gäng blonderade golddiggers på stureplan.

Men okej. Jag kan leva med att Alex Schulman finns. Två Nepresol och en treo, då går det. Men nu såg jag att tvåa på blogglistorna, vem är det om inte Calle Schulman! Apan som inte gjort nåt vettigt i sitt liv, utan halkade in på ett bananskal när brorsan blev känd för att vara sveriges vidrigaste bratwannabe. Då ska lille Carl också ha blogg, som bara blir populär pga släktskapet i fråga. Sen dess har det varit röda mattor och båtbyggarprogram på TV4+ in i absurdum.

Självklart har jag inga belägg för hur de är som personer, allt är baserat på att de är linslöss och var dryga en gång i Fredrik Virtanens (som för övrigt också är en hemsk ”proffstyckare”) talkshow för länge sen. De kanske har botat cancer och räddat bergsgorillor ända fram till nu. Men om de ska slänga skit på andra så ska jag fanimej slänga tillbaka det på dem.

Nej, nu var det väldigt mycket aggressiv ton här. Egentligen är jag snäll och tycker om att ligga tätt intill och pussas. Wee! 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!