Märklig dröm nyss. Jag brukar inte drömma så pass otäcka saker faktiskt. Dock var det inte en mardröm, vaknade som vanligt. Tror jag blivit immun, blir aldrig rädd oavsett vad jag drömmer. Men såhär i efterhand var det lite läskigt. Enjoy.

Jag är på en flygplats med någon som verkar vara min bror (märkligt eftersom jag inte har någon bror i verkligheten). Plötsligt kommer en mörkhyad, ganska lång man som inte verkar kunna svenska så bra och frågar var gate 15 ligger. Vi går ut genom ett par luftslussar direkt till flygfältet där alla flyg står uppradade med såna där mobila trappor utanför. Och vid varje flyg står en liten skylt med gatenummer.

Jag vet inte varför, men jag börjar ana oråd av någon anledning. Det känns som att mannen vill mig något ont, och jag tror att han vill dra med mig in i ett plan och kidnappa mig, och sedan ta med mig till sitt hemland. När jag fått de känslorna säger jag att gaten ligger lite längre bort och pekar mot flygfältet, och börjar sedan gå tillbaka. Men mannen vill att jag ska visa, och håller fast mig. Min bror är inte i närheten just då men verkar ha sagt till en flygplanstekniker som jobbar där vad mannen försöker göra. Teknikern står en bit bort bakom ett stängsel och drar igång en strömbrytare, och plötsligt har den onde mannen två stycken slangar i vardera underarm. Det pumpas in vatten i den ena och elektricitet i den andra. Fråga mig inte hur det fungerar, men på nåt sätt blir hela mannen elektrisk utan att steka honom. Extrem tortyr som inte dödar så fort, typ. Hans kropp börjar blinka gult och blir lealös som om den saknade skelett. Han skriker högt.

Efter ett tag stänger flygplansteknikern av strömmen och vattnet igen. Mannen går ned på ett knä och dricker plötsligt lite ur en kaffekopp (som inte fanns i hans hand tidigare), samtidigt som han säger: ”era jävlar… Jag kommer bara sitta här och”… Mer hinner han inte få ur sig innan strömbrytaren slås igång igen. Kaffet börjar brinna i munnen (jag vet inte hur) och mannen säger något i stil med ”titta, nu brinner det också”. Strömmen stängs av, mannen reser sig och börjar gå mot mig och min bror i rask takt. Strömmen slås då på igen och han faller i armarna på min bror, som i sin tur bara försöker putta bort honom (det verkar dock inte som att han blir påverkad av elektriciteten på något sätt). Mannen kräks blod, och ramlar framlänges på marken. Det rinner blod och något gult jag inte vet vad det är från hans näsa och mun. Drömmen slutar med att teknikern anser att mannen fått nog. Han sitter vid honom och undrar hur det är, och mannen dras iväg av vakter för att förhöras.

Skriv ett par väl valda ord vettja!