Det här ska bli ett nytt element på den här bloggen. Jag sitter ofta hemma och känner att jag är trött. Trött på allt som får uppmärksamhet nu för tiden. Således ska jag börja lista dessa saker, för att få ut mina aggressioner på sätt som inte involverar onani.

Den här människan är jag trött på. Beenerkeekee19952 kallar han sig på fenomenet internet, och han sysselsätter sig med att mima till populärmusik.

Först och främst, innan hundratals arga PK-tanter stormar sönder kommentarsfunktionen, så vill jag påpeka att han uppenbarligen har någon sorts medfödd sjukdom och det naturligtvis är tråkigt. Men det är ingen ursäkt. Han har alldeles för många fans (sa han bittert). Jag menar, själv lider jag av en mage som är som ett polskt fuskbygge, en redig social inkompetens och det faktum att jag inte får ligga så ofta jag vill, men ni ser inte miljontals människor dyrka marken jag går på för det.

Mr Beenerkeekee mimar alltså till det som spelas på radio. Typ Rihanna, 50 cent, Shakira, Justin Timberlake, Lil Wayne, bla bla, bla blej. Jag blir trött bara jag radar upp allting. Dessutom är han sjukt dålig på det. Det är väl snarare ljud han mimar istället för ord. Jag kan ge honom en sak, och det är att han är en jävel på att spela teater under tiden. Han flaxar, gör poser och har sig. Och det var ju kul första gången man såg det. Inte efter hundra olika videos med exakt samma innehåll.

4 kommentarer

  • Daniel Svara

   DET är faktiskt sant däremot. Jag tycker 50 cent och liknande miljoner rapartister i USA är rätt tramsiga, men det är coolt att han bara kommer in efter halva videon. ^^

 1. conspiracy theoristz Svara

  Lider han verkligen av någon sjukdom? jag trodde han bara var kortväxt/ovanligt ful, visste inte det kunde klassas som sjukdom. Rätta mig om jag har fel.

  • Daniel Svara

   Minns inte var jag sett det, men han har inte alla kromosomer på rätt ställe. Sen har han nog en släng av efterblivenhet också, en ovanlig åkomma som drabbar 1 av 2 människor.

Skriv ett par väl valda ord vettja!