Idag hände nånting jobbigt. Fråga mig inte hur det gick till, men jag fann mig plötsligt med att vilja ha en Macbook Pro. Med retinaskärm och massa tillbehör, så prislappen till slut skulle hamna på en sisådär 22 lusentappar. Och det är ganska mycket pengar. Så nu har jag två val:

 1. Sälja av en massa saker. Exempelvis mig själv. Så… Samlag 500 kr, Puss på kinden 10 kr. Jag kan även vara sällskap på bjudningar, om ni kan leva med att jag inte äger någon kostym och troligen skulle få ångest.
 2. Att ni köper datorn åt mig, eftersom ni älskar mig så. Jag kanske borde fixa nån donationsknapp? ”Stöd Daniel Werner eller dö”. Jag menar, med en Macbook Pro skulle det kanske bli ÄNNU roligare att blogga! Jag skulle kunna sitta på ett café och dricka latte, och bara vara såååååååå New York!

Förresten så är skägget fortfarande kvar, för er som är oroliga. ”Ha kvar”-alternativet leder hittills med ett par röster, så än så länge får det vara kvar. Jag misstänker dock att ni bara inte sett tillräckligt mycket bilder av mitt skägg, så ni inser inte hur fult det är. Nåväl.

8 kommentarer

 1. Prinsessan Svara

  Försökte sluta läsa din blogg efter ett par inlägg, failade, fastnade flera sidor. Haha. Älskar din bittra humor.

 2. Du skriver ofta om hur du längtar efter ett förhållande och du är så ensam och ojojoj. Men du verkar ju ha haft X antal flickvänner genom åren?
  Det mejkar ingen sense, för det låter ju på dig som att du varit singel hela livet (typ). Eller är du bara så otroligt desperat att du måste ha någon hela tiden?
  Förklara gärna

  • Daniel Svara

   Njae, jag har haft ett gäng förhållanden genom åren. Men det kan man ju inte leva på, det gäller att hitta den rätta. Det längtar jag efter.

   Någon desperation är det absolut inte, det har jag sagt så många gånger förut. Desperation indikerar att jag tar vem som helst, men tvärt om är jag väldigt kräsen. Så jag måste uppenbarligen inte ha nån hela tiden eftersom jag inte tagit första bästa. 🙂

   Men självklart längtar jag efter den stora kärleken.

 3. Antecknar dina tjänster, samt priser, inför framtiden. Just nu är jag däremot mer intresserad av skolhjälp – säljs det, och i så fall vad är priset för en sistaårselev på medieprogrammet?

  • Daniel Svara

   Njaaa, det är ju dessvärre något av ett paketerbjudande. Men köper du hela dealen så ingår bland annat läxhjälp! … förutom i matte. Möjligtvis om det bara gäller plus och minus. Och kanske gångertabellen.

   • Med tanke på att jag snart har prov så har jag inget annat val än att skaka hand och, bokstavligt talat, ta hela paketet. Kraven är då att du ska kunna webbdesign (html-koder), samt vara ett bra smakråd när det gäller FotoB och FotoC. Deal?

Skriv ett par väl valda ord vettja!