Ny laptop! En HP dv5-1095eo blev det till slut, och jag kan inte vara annat än sjukt nöjd. Lite smågrejer brukar ju jävlas med en när man fått en ny dator, och så var även fallet här. Men efter en partitionering, lite avinstallationer, en del omkonfigurationer och de obligatoriska svordomarna (och även ett primalskrik när det var riktigt illa) så går den som en dröm. Man känner sig lite som Carrie i Sex and the City när man bloggar på den (ja, jag ser faktiskt på den serien, som enda kille i universum).

I couldn’t help but wonder, are we taking the wrong turn in love…?

Eller nåt i den stilen… Lite märkligt att jag jämför mig med en av TVs mest feminina kvinnor någonsin. Ganska tragiskt när jag tänker efter. Oh well, jag får väl surfa lite porr och rapa några gånger för att väga upp.

2 kommentarer

  1. Som återförsäljare av HP DV5-1095 så måste jag säga att det är en ypperlig dator för lite lätt porrsurfande.

Skriv ett par väl valda ord vettja!